Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

NM ZWIFT 2020

26 april

Bedriftsidrettslaget til Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS arrangerer også i 2020 NM i Zwift for brannkvinner og –menn. Foreløpig dato for rittet er satt til 26. april, men denne kan bli endret. 

Det er lagt opp til at traseen som skal sykles er to runder i rundløypen fra fjorårets VM i landeveissykkel (Harrogate). 

Det er opprettet et arrangement på facebook. Dette arrangementet heter «Brann NM Zwift 2020». Her vil det fremover bli publisert relevant informasjon om; dato, påmelding, hvordan logge seg på, osv. Dersom dere ikke er på facebook eller ikke skulle finne arrangementet kan dere kontakte hovedansvarlig for rittet Kenny Åserud på telefon 932 84 161.

Vi arrangerte også i 2019 tilsvarende NM. Den gangen var det 23 deltagere, men vi håper å doble antallet i år. Hoveddelen av de som deltok i fjor kom fra østlandet, men dette er altså en idrett en kan bedrive over hele landet. Oppfordrer alle fra Honningsvåg til Kristiansand å melde seg på.

I år, som i fjor, vil vi rigge til en storskjerm og ruller i gymsalen på Lørenskog. Vi oppfordrer andre brannvesen til å lage tilsvarende opplegg hos seg selv.

For de som ikke vet hva dette er, så er det altså E-sykling. Det kan da umulig være noe særlig utbredt, tenker du kanskje? Vel, der tar du feil. Der arrangeres faktisk både nasjonale og internasjonale ritt i E-sykling. Utstyret som kreves er en sykkel, en sykkelrulle som kan kobles opp mot Zwift, et abonnement hos Zwift og en skjerm (mobil, nettbrett, laptop, osv). Med andre ord en mye mer motiverende måte å få gjennomført innendørs trening på, enn å sitte alene på en rulle i kjelleren.

Vi håper at mange melder seg på, og ser frem til noen morsomme kilometer i de animerte skoger!

Detaljer

Dato:
26 april
Kategori for Arrangement: