Til tidligere deltagere på BRANN & REDNING 

Til tidligere deltagere på BRANN & REDNING 

 
2020 har blitt et år med begrenset kontakt mellom mennesker i brannmiljøet som i samfunnet forøvrig. Flere seminarer og møteplasser for brannpersonell har blitt avlyst. Mange hadde nok også tenkt å bruke Interschutz 2020 til se nye produkter og tjenester. 
 
Fagseminaret BRANN & REDNING har vært den største brannmessen i Norge og vi håper i det lengste å kunne arrangere dette så fremt ikke myndighetene legger begrensninger som gjør det umulig å avholde seminaret. Hotellet vil strekke seg så langt det er mulig for at vi skal kunne avholde seminaret. Det betyr at de vil gi oss større plass både til utstillere og foredrag så eventuelle avstandskrav fortsatt kan opprettholdes. 
 
Vi håper at dere igjen vil benytte muligheten til å høre foredrag om aktuelle temaer og se nye og spennende produkter og tjenester som tidligere år på BRANN & REDNING. 
 
Vi vil jobbe fremover med å lage et program som blir tidsaktuelt og interessant for alle grupper i brann-Norge så krysser vi fingrene for at situasjonen har normalisert seg så vi igjen kan møtes.  
 
Sett allerede nå av datoene er 22. og 23 september så vil vi komme med mer informasjon og påmelding så snart vi vet mer.
 
Vennlig hilsen oss i Brannmannen

COMMENTS