Brann NM- Golf 2020

Brann NM- Golf 2020

 

Det første Brann NM etter Corona nedstengningen i mars ble avviklet i September. Da ble Brann NM Golf arrangert i Kragerø. 10 og 11 september møttes branngolferne på Kragerø Golfklubbs bane. NRBR var arrangør av mesterskapet i samarbeid med Kragerø Golfklubb. Deltakerne bodde på Kragerø Resort som var i gangavstand til banen.

 

Årets golf ting ble gjennomført i golfklubbens lokaler med deltakere fra 8 brannvesen og NBIF. Det ble vedtatt noen mindre endringer i vedtektene og neste års arrangør ble Asker og Bærum. Kongsvinger ble nevnt som mulig sted. Nytt fra neste års mesterskap er at det blir seniorklasse for deltakere over 60 år.

 

Etter første dags konkurranser i Kragerø ble det arrangert en meget vellykket bankett på Kragerø Resort med buffet og godt drikke som tilbehør. 

 

Selve mesterskapet startet i flott høstvær 10 september. Konkurransen forsatte dagen etter i litt mer ustabilt høstvær og litt mer slitne deltakere. Det var slagkonkurranse over to dager hvor det ble kåret Norgesmester i både herre og dameklasse. Vinner av herreklassen ble – etter en jevn konkurranse – Christian Jensen, Asker og Bærum. Dameklassen ble vunnet av Mai Glasø, NRBR. Begge tok dermed også et napp i vandrepokalene som er satt opp i herre og dameklassen.

Det ble også spilt en uformell lagkonkurranse dag 1 for å bygge samhold og lagfølelse

 

Mesterskapets eneste skade var en deltager fra Fredrikstads som fikk et hoggorm bitt, men det var ikke verre enn at han fullførte konkurransen. Usikkert hvordan det gikk med huggormen.

Alt i alt var det et meget vellykket mesterskap med ny rekord i antall deltakere – hele 62. Deltakerne var meget fornøyde både med mesterskapet og overnattingsstedet.

 

 

Morten Thoresen                                            Ole J. Hansen

NRBR                                                            NBIF

 

Styret NBIF

COMMENTS